STRAVOVANIE - DENNÉ MENU

Novinka !!! Výber z 2 denných menu

Denné menu – od 11:30 do 14:00

Cena od 4,50 €

Piatok 18.10.2019

Polievka:

  1. Francúzska polievka, 0,33 l, *A:1,3
  2. Slepačí vývar s mäsom, rezancami a zeleninou, 0,33 l, *A: 1

Hlavné jedlo:

  1. Pečený pstruh na masle, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou, jablkovo -mrkvový šalát, 120g/200g/50g *A: 1,3,7
  2. Zemiakové lokše plnené makom a slivkovým lekvárom, preliate maslom, 350g *A: 1,3,7

Pondelok 21.10.2019

Polievka:

  1. Hrášková polievka s bulgurom,  0,33 l, *A:1,
  2. Slepačí vývar s mäsom, rezancami a zeleninou, 0,33 l, *A: 1

Hlavné jedlo:

  1. Kuracie soté na kari s ryžovými rezancami, čínska zelenina  120g/200g/50g  *A: 1,
  2. Domáce šúľance s makovou posýpkou, preliate maslom,   350g  *A: 1,3,7

Utorok 22.10.2019

Polievka:

  1. Zeleninový boršč,  0,33 l, *A:1,7
  2. Slepačí vývar s mäsom, rezancami a zeleninou, 0,33 l, *A: 1

Hlavné jedlo:

  1. Kuracie prsia s anglickou zeleninou, dusená ryža,   120g/50g/200g *A: 1,7
  2. Špenátové halušky s nivovou omáčkou,  320g *A:1,3,7

Streda 23.10.2019

Polievka:

  1. Číra fazuľová polievka s cestovinou,  0,33 l,*A:1,3,7
  2. Slepačí vývar s mäsom, rezancami a zeleninou, 0,33 l, *A: 1

Hlavné jedlo : 

  1. Bravčové stehno pečené na rozmaríne, zemiaková kaša, zeleninová obloha,  120g/200g/ 50g *A: 1,
  2. Grilovaný encián, opekané zemiaky, brusnicová omáčka, 120g/200g/50g *A:1,7

Štvrtok 24.10.2019

Polievka:

  1. Ždiarska polievka, *A:1,
  2. Slepačí vývar s mäsom, rezancami a zeleninou, 0,33 l, *A: 1

Hlavné jedlo:

  1. Kuracie prsia plnené bryndzou a slaninou, pučené zemiaky, zeleninový šalát,  120g/200g/50g *A: 1,7
  2. Zeleninový kus – kus (paprika, paradajky, baklažán, cuketa), mrkvový šalát s chrenom,   350g/50g *A: 1,

Piatok 25.10.2019

Polievka:

  1. Zeleninová polievka s krupicovými haluškami, 0,33 l, *A:1,3,7,9
  2. Slepačí vývar s mäsom, rezancami a zeleninou, 0,33 l, *A: 1

Hlavné jedlo:

  1. Obrátené hovädzie rezne s cibuľkou, zemiakové pusinky, miešaný šalát, 120g/200g/50g *A: 1,3,7
  2. Cestoviny s hlivovým perkeltom, 350g *A: 1,3,7

*A – Alergény, hmotnosť mäsa je uvádzaná v surovom stave

STRAVOVANIE

Pre hostí je možné si objednať aj stravu (raňajky, obed, večera) a pre skupiny tiež občerstvenie počas prestávok. Ponúkame možnosť samostatne si rezervovať jedáleň na usporiadanie rôznych osláv.

VÝBER Z NAŠEJ CATERINGOVEJ PONUKY

Predjedlo

70 g Prosciutto so žltým melónom na rukole, opečená bruscheta

70g Zapekaná bruschetta s paradajkou, prosciutto s parmezánom

70g Caprese paradajky s mozzarellou a čerstvou bazalkou, bagetka

Polievka

0,35 l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami

0,35 l Hovädzí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami

Hlavné jedlo

150g Bravčová panenka s omáčkou zo zeleného korenia, gratinované zemiaky

150g Hovädzie soté s grilovanou zeleninou a pažítkovou ryžou

150g Kurací steak s bylinkovým maslom a zelenými fazuľkami,americké zemiaky

Teplý bufet

75g Hovädzí stroganov

75g Kuracie na prírodno

75g Bravčový rezeň vyprážaný

75g Kuracie prsia vyprážané v sezame

150g Grilované kuracie stehienka a krídelká

100g Kačacie prsia s pomarančom

0,33l Kapustnica s mäsom, chlieb

100g Zemiaky opekané

100g Ryža dusená

100g Šalát majonézový

50g Lokša zemiaková

100g Kapusta dusená

100g Grilovaná zelenina

100g Zeleninový šalát čerstvý