STRAVOVANIE - DENNÉ MENU

Novinka !!! Denné menu – od 11:00 do 14:00

Výber z 2 denných menu 

Cena od 4,90 €

Záhradu znova otvárame v pondelok 30. 03. 2020

Stravu vám vydáme v okienku pri recepcii. 

Tešíme sa na vás! 🙂

Piatok 03.04.2020

Polievka:

  1. Cukinová polievka so zemiakmi,  0,33 l, *A:1,

Hlavné jedlo:

  1. Treska s hráškovým rizotom, rukola,     120g/200g/50g  *A: 1,3,7
  2. Grilovaný hermelín, americké zemiaky, cesnakový dip,      120g/200g/50g  *A: 1,7

Pondelok 06.04.2020

Polievka:

  1. Fazuľová polievka s mrveničkou,  0,33 l, *A:1,3,7,9
  2. Slepačí vývar s mäsom, rezancami a zeleninou,   0,33 l, *A:1,9

Hlavné jedlo:

  1. Grilované kuracie stehienka v marináde, dusená ryža, jogurtový dip,      130g/200g/50g   *A: 1,7
  2. Furmánske halušky s údeným syrom,        350g    *A:1,3,7

Utorok 07.04.2020

Polievka:

  1. Tradičná hŕstková polievka,     0,33 l, *A:1,
  2. Slepačí vývar s mäsom, rezancami a zeleninou,   0,33 l, *A:1,9

Hlavné jedlo:

  1. Maďarský guľáš, domáca parená knedľa,     180g/180g   *A: 1,3,7
  2. Grilovaný encián s pečenými zemiakmi a brusnicovou omáčkou    120g/200g/50g   *A:1,3,7

Streda 08.04.2020

Polievka:

  1. Hríbová krémova polievka, krutóny  0,33 l, *A:1,3,7,
  2. Slepačí vývar s mäsom, rezancami a zeleninou,   0,33 l, *A:1,9

Hlavné jedlo : 

  1. Kuracia kapsa plnená bryndzou a slaninou, zapekané zemiaky s cibuľkou, zeleninová príloha  130g/200g/50g         *A: 1,7
  2. Palacinky s tvarohom / džemom a šľahačkou,     370g    *A:1,3,7

Štvrtok 09.04.2020

Polievka:

  1. Paradajková polievka s parmezánom,    0,33 l, *A:1,7

Hlavné jedlo:

  1. Špenátový prívarok, varené zemiaky, poširované vajíčko,   130g/200g/50g  *A: 1,3,7
  2. Zemiakové placky s bryndzou,      370g   *A: 1,3,7

*A – Alergény, hmotnosť mäsa je uvádzaná v surovom stave

STRAVOVANIE

Pre hostí je možné si objednať aj stravu (raňajky, obed, večera) a pre skupiny tiež občerstvenie počas prestávok. Ponúkame možnosť samostatne si rezervovať jedáleň na usporiadanie rôznych osláv.

VÝBER Z NAŠEJ CATERINGOVEJ PONUKY

Predjedlo

70 g Prosciutto so žltým melónom na rukole, opečená bruscheta

70g Zapekaná bruschetta s paradajkou, prosciutto s parmezánom

70g Caprese paradajky s mozzarellou a čerstvou bazalkou, bagetka

Polievka

0,35 l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami

0,35 l Hovädzí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami

Hlavné jedlo

150g Bravčová panenka s omáčkou zo zeleného korenia, gratinované zemiaky

150g Hovädzie soté s grilovanou zeleninou a pažítkovou ryžou

150g Kurací steak s bylinkovým maslom a zelenými fazuľkami,americké zemiaky

Teplý bufet

75g Hovädzí stroganov

75g Kuracie na prírodno

75g Bravčový rezeň vyprážaný

75g Kuracie prsia vyprážané v sezame

150g Grilované kuracie stehienka a krídelká

100g Kačacie prsia s pomarančom

0,33l Kapustnica s mäsom, chlieb

100g Zemiaky opekané

100g Ryža dusená

100g Šalát majonézový

50g Lokša zemiaková

100g Kapusta dusená

100g Grilovaná zelenina

100g Zeleninový šalát čerstvý